Uw partner in professionele bouwoplossingen

Ceresit heeft door de jaren heen een grote expertise opgebouwd in het begeleiden van alle mogelijke soorten projecten. Van een enkele particuliere badkamer tot grote, complexe opdrachten - Ceresit heeft ervaring in elk project. De geĆÆntegreerde aanpak van duidelijke advisering, verlijmingsystemen met garantieverzekering en technische know-how maken van Ceresit een betrouwbare partner voor de professionele bouw: onze technische adviseurs weten wat u als professional nodig heeft en onze producten maken uw werk makkelijker, betrouwbaarder en efficiĆ«nter.
 
 
Systeemoplossingen verzekeren u van succes.
Vele bouwopdrachten kunnen niet naar behoren worden uitgevoerd met Ć©Ć©n enkel product. Ceresit biedt dan ook samenhangende systeemoplossingen waarbij alle componenten perfect op elkaar zijn afgestemd - van tegelzetten tot een thermisch isolatiesysteem voor gevels. Alle Ceresit-systemen voldoen aan een hoge prestatiegraad, betrouwbaarheid en eenvoudige toepassing. Dit levert tijdswinst en kostenbesparing op voor de gebruikers.
 
Projectbegeleiding en garantieverklaring
Ceresit hanteert reeds geruime tijd met succes het project-begeleidingssysteem. Na een eventueel bezoek aan het project en een deskundige evaluatie van de gegevens wordt een "projectadvies" gemaakt. Met name bij grotere projecten zal de adviseur van Ceresit bij de uitvoering van het project ondersteuning en advies verlenen, opdat de werkzaamheden conform het project advies verlopen. Na beƫindiging van het project vindt er een laatste keuring plaats, gevolgd door het uitschrijven van de garantieverkaring.
 
Milieubescherming - een must
Ceresit neemt haar verantwoordelijkheid voor ons milieu serieus en aan vele van onze producten is een milieukeurmerk / -certificaat toegekend. Daarnaast hebben wij de laatste jaren het aantal oplosmiddelhoudende producten verlaagd met 70% en hebben wij het afval van verpakkingen verminderd door steeds meer concentraten te gaan vervaardigen en door gebruik te maken van hergebruikte verpakkingsmaterialen.
 
Vertrouw op beproefde kwaliteit
Ceresit producten bieden u de betrouwbaarheid die u als professional in de bouwsector nodig hebt. Dit wordt verzekerd door:
 
Uitgebreide interne controles van productkwaliteit en productieproces volgens de normen van ISO 14001.
 
Steeds nieuwe productontwikkeling om aan de recentste vragen op de bouwwerf te voldoen en om producten aan te bieden die maximaal gebruiksvriendelijk zijn.

Te voldoen aan alle actuele DIN normen en door veelvuldige controle door onafhankelijke testinstituten.

Documentatie van productgoedkeuring door algemene goedkeuring- en testcertificaten uitgegeven door het Duitse Instituut van Construction Engineering en verschillende materiaal testende bureaus.


BASF Nederland B.V. | Locatie Oosterhout | Postbus 132, 4900 AC Oosterhout | Karolusstraat 2, 4903 RJ Oosterhout | Tel +31 162 476 660 | Fax +31 162 429 694 | www.PCI-afbouw.nl